Fysiobloggen

Lær mer om smerte, forebygging og behandling

Fysioterapeut Pål Østby
Behandlere

Pål Østby

Pål behandler både akutte og langvarige plager i muskler, sener og ledd. Han har spesiell interesse for kne, skulder, rygg, fot og idrettsskader. Han er i tillegg utdannet idrettsfysiolog som gir ekstra faglig tyngde når treningstiltak skal benyttes. Pål er opptatt av å se hele mennesket, slik at du føler problemene dine blir tatt på alvor. Pål benytter seg også av trykkbølgebehandling når det er indikasjon for dette.

Les videre »
Behandlere

Sunniva Imhof

Sunniva behandler både langvarige og akutte utfordringer. I kombinasjon med hands on teknikker på behandlingsbenken og fysiske øvelser legger hun tilrette for en individuelt tilpasset behandling. Hun har en bred erfaring innenfor fysioterapi, men er spesielt interessert i plager relatert til ryggsøylen (rygg & nakke).

Les videre »
Behandlere

Wictor Borgström

Wictor behandler både akutte og belastningsrelaterte vondter. Han har god kompetanse på skulder, fot/hæl, kne, hofte og nakkesmerter. Wictor er interessert i plager relatert til løping, og har en aktiv tilnærming der du blir involvert fra start til mål. Han bruker trykkbølgebehandling når dette er en egnet tilleggsbehandling.

Les videre »
Behandlere

Steinar Heiberg

Steinar har 7 års erfaring med behandling av smerter i rygg, nakke, skulder, albue/underarm, kne, hofte og fot/ankel. Han har spisskompetanse på senebetennelser, overbelastninger, trykkbølgebehandling, artrose og løpsrealterte plager. Du kan forvente deg en grundig undersøkelse og effektiv behandling. Steinar tar imot pasient på norsk, engelsk og spansk.

Les videre »
Scroll to Top