Massasje

Vår Fysioterapeut Sunniva tilbyr massasje enten som et ledd i behandling av smerter eller stivhet, eller for deg som rett og slett trenger å oppnå dyp avspenning. Sunniva bruker ulike teknikker for å redusere stivhet og anspenthet i muskulatur og bindevev som bidrar til både velvære og en bedre fungerende kropp.

Lurer du på noe eller vil du bestille time på telefon? 
Ring oss på 40 43 10 40

Massasje sandvika

Effekter av massaje

Massasje har lenge vært antatt å ha en rekke positive effekter i behandling og for optimal restitusjon. Flere hypoteser blant annet økt blodgjennomstrømming er tilbakevist, men økt parasympatisk aktivitet, økt bevegelsesutslag endret smerteopfatning og redusert angst og depresjon er påvist. 

Massasje eller Fysioterapi?

Har du hatt smerter over lenger tid som ikke gått over av seg selv og som du ikke vet årsaken til? Ønsker du en grundig utredning rundt årsaken til ditt problem før oppstart av behandling anbefaler vi å bestille første time til fysioterapi. Time kan bestilles ved å klikke på “Bestill Time” knapp øverst på hjemmesiden.

Kontakt

Vi holder til midt i Bærum

Har du behov for massasje og bor eller jobber i Bærum er det kort vei til oss. Sandvika Fysioterapi ligger like ved buss-/togstasjonen i Sandvika i Rådmann Halmrasts vei 18, 4 etg. Dersom du kommer med bil er det 3 timer gratis parkering på Sandvika Storsenter. Det er også betalt parkering flere steder i Sandvika sentrum. 


Scroll to Top