Våre tjenester

Hver dag undersøker og behandler vi en rekke ulike problemer og vondter. Vårt fokus er at du skal føle deg godt ivaretatt og oppleve eksepsjonell service. For oss betyr dette at du skal føle deg grundig undersøkt og at eventuelle tiltak skal utarbeides i samarbeid med deg.

Vi prøver å være tilgjengelige slik at du ved behov raskt får kontakt med din terapeut og følger opp din fremgang, også etter avsluttet behandlingsforløp. 

Fysioterapeut Steinar og Fysioterapeut Wictor

Fysioterapi

Hos oss kan du komme hvis du ønsker å finne ut av årsaken til vondten, eller om du ønsker å starte et behandlingsopplegg sammen. Vårt mål er at du skal få verktøyene du trenger for å enten mestre eller bli kvitt problemet du kommer til oss for. Du kan bestille time til førstegangskonsultasjon via linken under.

Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling er en behandlingsform der trykkbølger påføres det aktuelle området via en applikator. Det brukes primært på sener og muskulatur, og er spesielt effektivt når det brukes i kombinasjon med treningsøvelser. Klikk på linken nedenfor for å lese mer om trykkbølgebehandling.

Massasjebehandling

Ved massasje bruker den aktuelle terapeuten forskjellige bløtvevsteknikker for ønsket behandlingseffekt (avspenning /smertelindring /økt bevegelighet). Du kan lese mere om massasje og bestille time selv ved å klikke på linken nedenfor.

Artroseskole

Flere av våre terapeuter er sertifiserte gjennom programmet Aktiv med artrose. Vi tilbyr individuelle undersøkelser og behandling, i tillegg til artroseskole og treningsgrupper.

Fysioterapiledet trening

Vi ønsker å hjelpe flest mulig eldre å holde seg unge, så lenge som mulig. Derfor holder vi treningsgrupper for pensjonister fra mandag-fredag hver uke. Mange foretrekker også å trene alene med fysioterapeuten sin.

Bruk din helseforsikring hos oss

Helseforsikring dekker ofte behandling hos fysioterapeut hvis du får behov for dette.

Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskaper som tilbyr forsikring. Bestill time via forsikringsselskapet sin app eller ring oss på 40431040 hvis du har noen spørsmål angående din forsikring. 

Scroll to Top