Personlig trening

Vi tilbyr personlig trening for deg som ønsker tilpasset treningsoppfølging 1 til 1. Våre trenere kan hjelpe deg både med målsetning, motivasjon, teknikk og fornuftig treningsplanlegging ut ifra din hverdag og livsstil. 

Uansett om du er nybegynner eller erfaren, ønsker om å forbedre din generelle helse, eller har spesifikke treningsmål, er våre fysioterapeuter her for å hjelpe deg.

 

Hopp rett til:

Hva innebærer personlig trening?

Personlig trening innebærer oppfølging av en trener  som tar hensyn til treningsmål, behov og fysiske egenskaper. Når du jobber med en personlig trener, vil de vanligvis gjennomføre en grundig vurdering av din nåværende fysiske tilstand, dine mål, eventuelle helsemessige hensyn og din treningshistorie. Deretter utvikler de en treningsplan som er tilpasset deg.

Treneren veileder deg gjennom treningsøktene, sikrer at du utfører øvelsene riktig og motiverer deg til å oppnå dine mål. De kan også gi veiledning om livsstilsendringer og andre faktorer som kan påvirke din helse og trening.

Hvorfor benytte en personlig trener?

  • Skreddersydde treningsprogrammer: En personlig trener vil utvikle et treningsprogram som er skreddersydd etter dine individuelle mål, behov og treningsnivå. Dette sikrer effektivitet og optimal fremgang i treningen.
  • Personlig veiledning og motivasjon: Med en personlig trener får du kontinuerlig veiledning og oppmuntring gjennom hele treningsøkten. Deres fokus er å motivere deg til å yte ditt beste.
  • Forebygging av skader og korrekt teknikk: En personlig trener vil sikre at du utfører øvelsene korrekt for å unngå skader og maksimere resultatene. De vil også kunne tilpasse treningen hvis du har spesifikke helsemessige hensyn eller tidligere skader.

Trening i gruppe med fysioterapeut

Våre fysioterapeuter holder også gruppetreninger for pensjonister der fokuset er styrketrening og balanse. Tilbudet gjelder for alle aldre og passer bra for både erfarne og personer uten styrketreningserfaring. Det er kun seks personer på hver gruppe som muliggjør god oppfølging og tilrettelegging for den enkelte. Les mer om gruppetreningene ved å klikke på knappen under. 

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Sandvika Fysioterapi
4.9
Based on 45 reviews
powered by Google
V VV V
11:47 16 Jun 24
Anbefales på det sterkeste!
Eivind ThorpEivind Thorp
07:23 25 Oct 23
God og profesjonell behandling
Marlyn Abalorio SvarveMarlyn Abalorio Svarve
20:43 21 Oct 23
Terje VegsundTerje Vegsund
13:02 20 Oct 23
Hyggelig opplevelse/møte med fysioterapeut som så absolutt kunne jobben sin
MatchiMatchi
11:16 20 Oct 23
Andris SkatteboAndris Skattebo
14:22 18 Aug 23
Hyggelig prat og god behandling!
Stig RandsborgStig Randsborg
12:43 19 Jul 23
Grundig og dyktig i analysen i første time. Veldig god oppfølging i timene etterpå. Behandlingen gir god utbytte og hjelper.
Sverre StroemmeSverre Stroemme
10:15 28 Jun 23
Svært hyggelige folk med masse kunnskap som tilsynelatende tar særdeles godt vare på sine kunder.Anbefales på det varmeste.Mvh,Sverre
Karen Marie DaasvandKaren Marie Daasvand
19:38 27 Jun 23
Helt fantastisk behandling. Føler meg MYE bedre! 😊
Eystein BuenEystein Buen
09:24 08 May 22
Fikk veldig god hjelp til å lindre tennisalbue i form av treningsprogram, loggføring/oppfølging og trykkbølgebehandling. Kommer tilbake i fremtiden dersom andre plager skulle oppstå. Ekstremt fornøyd!
Håkon Haugholt-DaleHåkon Haugholt-Dale
14:22 08 Mar 22
Jeg har følt meg godt ivaretatt av fysioterapeut fra første time. Etter første konsultasjon ga han et godt bilde av hva slags skadet jeg hadde, noe som ble bekreftet med MR bilder. Jeg kom derfor raskt i gang med øvelser og anbefalinger for prosessen mot heling av tretthetsbrudd. Har vært jevnlig til sjekk siste halve året og blitt oppmuntret på veien. Anbefaler dem virkelige.
Ole Kristian UdnesOle Kristian Udnes
12:49 08 Oct 21
Jeg er veldig godt fornøyd med behandlingen hos Sandvika Fysioterapi. En vond skulder som ikke var altfor plagsom men som likevel trengte behandling. De lokaliserte problemet raskt og jeg fikk øvelser underveis som gjorde at jeg gradvis ble bedre. Behagelig og god service!
Flavio KaiserFlavio Kaiser
12:01 13 Jan 21
Hyggelig, kompetent og bra oppfølging!Hadde smerter i skulderen som var litt av og på i i flere måneder om ikke noen år før jeg gikk til fysioterapeuten Wiktor. Han viste meg noen øvelser som jeg skulle gjennomføre hver/annenhver dag. Magisk: Smertene forsvant ganske fort og nå, mer en et halv år senere, har de ikke kommet tilbake. Anbefales sterkt!
Joaquin PoggiJoaquin Poggi
22:59 20 Jan 20
Jeg var usikker på om jeg trengte behandling, men dro til fysioterapeut Steinar etter ca 1 mnd med sterke knesmerter. Etter undersøkelsen lærte han meg noen enkle øvelser som jeg gjorde akkurat som planlagt. Øvelsene var vonde til å begynne med, men ila noen uker var kneet mye bedre. Nå har det gått 5 mnd og kneet er fortsatt helt smertefritt. Mildt sagt veldig fornøyd!
Norun HeggelundNorun Heggelund
09:48 10 Aug 19
Veldig godt fornøyd. Faglig dyktig og hyggelig fysioterapeut.
henok arayahenok araya
06:51 06 Aug 19
Jostein RummelhoffJostein Rummelhoff
18:01 19 Nov 18
Dette var meget bra. Dyktig fysioterapeut som var skånsom, effektiv og kunnskapsrik. Takk for flott veiledning og oppfølging. 🙂
js_loader

Her finner du oss

Sandvika Fysioterapi holder til i Rådmann Halmrasts vei 18, rett ved buss- og togstasjonen i Sandvika. 

Vi er en helprivat klinikk som spesialiserer oss på fysioterapi og trening.

Scroll to Top