Personlig trening med Elio Figueroa

“Effekten man får av å trene regelmessig over tid er helt utrolig”

Vi er stolte av å ha Elio med på laget

 

Vi vet alle at trening er viktig, men noen ganger trenger vi litt hjelp til å komme i gang. Kjenner du deg igjen i dette har du kommet til rett sted. Elio tilbyr personlig oppfølging i et privat treningsstudio slik at du kan fokusere uten distraksjoner. Det dreier seg om å finne en treningsform som passer for deg og som fører deg mot målene dine, uavhengig av om du er på utkikk etter økt prestasjon, “sommerkroppen” eller en friskere fremtid. Elio har 13 års erfaring med både nybegynnere og idrettsutøvere på ulike nivåer. Ønsker du deg en trener som er motiverende uten å være intens og som gir deg akkurat passe store utfordringer? Bestill en prøvetime hos vår dyktige trener Elio Figueroa.

Lang erfaring og høy kompetanse


Elio Figueroa
- Personlig Trener -

Elio har en mastergrad innenfor trening og idrettsprestasjon. Han har over 13 års erfaring og tilbyr personlig trening alene, med en venn eller i små grupper. Han tilbyr en gratis prøvetime slik at du kan se om trening med Elio passer for deg.

Priser

PT mini-gruppe

Kanskje trening i en liten treningsgruppe med fokus på styrke og utholdenhet passer best for deg? Det beste er at med kun 3-6 deltagere kan hver og én få den oppfølging som er nødvendig. Meld deg på med kontaktskjemaet under.

Neste gruppe starter:

Ta kontakt for dato

Ønsker du en gratis prøvetime eller vil du vite mer om hva vi tilbyr? Vi kontakter deg for en uforpliktende samtale.