Steinar Heiberg - Fysioterapeut

Steinar behandler store og små plager i muskler, sener og ledd. Han er dyktig på behandling av overbelastningsplager, med spesiell interesse for hæl, fot, kne, albue og skulder. For å oppnå best mulig resultat kombinerer Steinar ulike tiltak som treningsøvelser, belastningsanalyse og trykkbølgebehandling.

Wictor Borgström - Fysioterapeut

Wictor behandler både akutte og belastningsrelaterte vondter i muskel- og skjelettapparatet. Han har særlig god kompetanse på skulder, albue, kne, hofte og nakkesmerter. Wictor er opptatt av målrettet aktiv fysioterapi der du blir involvert fra start til mål. Han bruker trykkbølgebehandling når dette er en egnet tilleggsbehandling.

Sunniva Imhof - Fysioterapeut

Sunniva behandler både langvarige og akutte utfordringer. I kombinasjon med hands-on teknikker på behandlingsbenken og spesifikke øvelser legger hun tilrette for en individuelt tilpasset behandling. Hun har erfaring med rehabilitering av skader og postoperativ behandling. Hverdagsvondter er også velkommen inn i behandlingsrommet deriblant smerte i rygg, nakke, skulder eller knær.

Elio Figueroa - PT

Elio har fem års utdannelse i idrett og idrettspedagogikk fra Argentina. Han har 13 års erfaring som trener. Han har spesialisert seg i idrettsprestasjon, og har lang erfaring med ulike idretter. Han kan hjelpe deg å nå dine mål på en dynamisk og strukturert måte. Elio trives veldig godt med å jobbe med personer i alle aldre, med ulike ønsker og behov for treningen