Steinar Heiberg - Fysioterapeut

Steinar behandler store og små plager i muskler, sener og ledd. Han er dyktig på behandling av overbelastningsplager, med spesiell interesse for hæl, fot, kne, albue og skulder. For å oppnå best mulig resultat kombinerer Steinar ulike tiltak som treningsøvelser, belastningsanalyse og trykkbølgebehandling.

Wictor Borgström - Fysioterapeut

Wictor behandler både akutte og belastningsrelaterte vondter i muskel- og skjelettapparatet. Han har særlig god kompetanse på skulder, albue, kne, hofte og nakkesmerter. Wictor er opptatt av målrettet aktiv fysioterapi der du blir involvert fra start til mål. Han bruker trykkbølgebehandling når dette er en egnet tilleggsbehandling.

Mari Torvanger - Fysioterapeut

Mari har selv historie som pasient med langvarige plager i rygg og hofte. Hun bestemte seg til slutt for å bli fysioterapeut selv, og vet hvordan smerter kan være både komplisert og tyngende. Mari brenner for å virkelig forstå årsaken bak plagene, samt finne tiltak tilpasset deg og din livssituasjon. Mari jobber i tillegg mye med ryttere og deres funskjon og komfort i salen

Elio Figueroa - PT

Elio har fem års utdannelse i idrett og idrettspedagogikk fra Argentina. Han har 13 års erfaring som trener. Han har spesialisert seg i idrettsprestasjon, og har lang erfaring med ulike idretter. Han kan hjelpe deg å nå dine mål på en dynamisk og strukturert måte. Elio trives veldig godt med å jobbe med personer i alle aldre, med ulike ønsker og behov for treningen

Line Berglid - Kostveileder

Line har en bachelorgrad innenfor ernæring, og har kompetanse på sammenhengen mellom kosthold og helse. Hun tilbyr individuell veiledning med fokus på riktig ernæring tilpasset deg og ditt behov. Er du i risikosonen for utvikling av livstilssykdomer som feks diabetes type 2, sliter med overvekt eller bare ønsker en gjennomgang av kostholdet ditt, kan Line hjelpe deg til en mer tilpasset livsstil.