Steinar Heiberg - Fysioterapeut

Steinar behandler store og små plager i muskler, sener og ledd. Han er dyktig på behandling av overbelastningsplager, med spesiell interesse for hæl, fot, kne, albue og skulder. For å oppnå best mulig resultat kombinerer Steinar ulike tiltak som treningsøvelser, belastningsanalyse og trykkbølgebehandling.

Wictor Borgström - Fysioterapeut

Wictor behandler både akutte og belastningsrelaterte vondter i muskel- og skjelettapparatet. Han har særlig god kompetanse på skulder, fot, kne, hofte og nakkesmerter. Wictor er spesielt interessert i plager relatert til løping, og har fokus på målrettet aktiv fysioterapi der du blir involvert fra start til mål. Han bruker trykkbølgebehandling når dette er en egnet tilleggsbehandling.

Sunniva Imhof - Fysioterapeut

Sunniva behandler både langvarige og akutte utfordringer. I kombinasjon med hands-on teknikker på behandlingsbenken og spesifikke øvelser legger hun tilrette for en individuelt tilpasset behandling. Hun har erfaring med rehabilitering av skader og postoperativ behandling. Hverdagsvondter er også velkommen inn i behandlingsrommet deriblant smerte i rygg, nakke, skulder eller knær.

Elio Figueroa - PT

Elio har fem års utdannelse i idrett og idrettspedagogikk fra Argentina. Han har 13 års erfaring som trener. Han har spesialisert seg i idrettsprestasjon, og har lang erfaring med ulike idretter. Han kan hjelpe deg å nå dine mål på en dynamisk og strukturert måte. Elio trives veldig godt med å jobbe med personer i alle aldre, med ulike ønsker og behov for treningen