Pål Østby - Fysioterapeut

Pål behandler både akutte og langvarige plager i muskler, sener og ledd. Han har spesiell interesse for kne, skulder, rygg, fot og idrettsskader. Han er i tillegg utdannet idrettsfysiolog som gir ekstra faglig tyngde når treningstiltak skal benyttes. Pål er opptatt av å se hele mennesket, slik at du føler problemene dine blir tatt på alvor. Pål benytter seg også av trykkbølgebehandling når det er indikasjon for dette.

Wictor Borgström - Fysioterapeut

Wictor behandler både akutte og belastningsrelaterte vondter i muskel- og skjelettapparatet. Han har særlig god kompetanse på skulder, fot, kne, hofte og nakkesmerter. Wictor er spesielt interessert i plager relatert til løping, og har fokus på målrettet aktiv fysioterapi der du blir involvert fra start til mål. Han bruker trykkbølgebehandling når dette er en egnet tilleggsbehandling.

Steinar Heiberg - Fysioterapeut

Steinar behandler store og små plager i muskler, sener og ledd. Han er dyktig på behandling av overbelastningsplager, med spesiell interesse for hæl, fot, kne, albue og skulder. For å oppnå best mulig resultat kombinerer Steinar ulike tiltak som treningsøvelser, belastningsanalyse og trykkbølgebehandling.

Sunniva Imhof - Fysioterapeut (permisjon)

Sunniva behandler både langvarige og akutte utfordringer. I kombinasjon med hands-on teknikker på behandlingsbenken og spesifikke øvelser legger hun tilrette for en individuelt tilpasset behandling. Hun har erfaring med rehabilitering av skader og postoperativ behandling. Hverdagsvondter er også velkommen inn i behandlingsrommet deriblant smerte i rygg, nakke, skulder eller knær.