Pål Østby - Fysioterapeut

Pål behandler både akutte og langvarige plager i muskler, sener og ledd. Han har spesiell interesse for kne, skulder, rygg, fot og idrettsskader. Han er i tillegg utdannet idrettsfysiolog som gir ekstra faglig tyngde når treningstiltak skal benyttes. Pål er opptatt av å se hele mennesket, slik at du føler problemene dine blir tatt på alvor. Pål benytter seg også av trykkbølgebehandling når det er indikasjon for dette.

Wictor Borgstrøm - Fysioterapeut

Wictor behandler både akutte og langvarige smerter i muskel- og skjelettapparatet. Han har bred erfaring innenfor fysioterapi med særlig god kompetanse på nakkeplager, svimmelhet, hodepine, kne og hælsmerter. Wictor har også interesse for løpsrelaterte problemstillinger. Han benytter flere ulike behandlingsmetoder som treningsøvelser, manuell behandling og trykkbølgebehandling..

Steinar Heiberg - Fysioterapeut

Steinar behandler store og små plager i muskler, sener og ledd. Han er dyktig på behandling av overbelastningsplager, med spesiell interesse for hæl, fot, kne, albue og skulder. For å oppnå best mulig resultat kombinerer Steinar ulike tiltak som treningsøvelser, belastningsanalyse og trykkbølgebehandling.

Sunniva Imhof - Fysioterapeut (permisjon)

Sunniva behandler både langvarige og akutte utfordringer. I kombinasjon med hands-on teknikker på behandlingsbenken og spesifikke øvelser legger hun tilrette for en individuelt tilpasset behandling. Hun har erfaring med rehabilitering av skader og postoperativ behandling. Hverdagsvondter er også velkommen inn i behandlingsrommet deriblant smerte i rygg, nakke, skulder eller knær.