Hjemmetrening med Fysioterapeut

Har du eller noen du kjenner behov for å trene styrke og balanse i eget hjem?

Vi brenner for å hjelpe eldre å holde seg unge. Derfor tilbyr vi en gratis kartleggingstime så du kan bli kjent med oss og hva vi kan tilby deg. 

 

"Min mann Reidar, 88 år føler seg mer stø på foten, sprekere og sterkere enn det han kan huske etter 10 måneder trening hos Steinar. Da må det være håp for 50-70 åringer også. Stå på!!!"
Lise
Vurdering på Facebook.

Hva er hjemmetrening?

Hjemmetrening passer for deg som av ulike grunner vil trene hjemme. Treningen har til hensikt å hjelpe deg å nå det fysiske nivået du selv ønsker og blir alltid tilpasset ditt utgangspunkt og ønsker.

Treningen utføres der du bor og vi bruker enkelt utstyr (strikker, balansepute osv) eller kroppsvektøvelser. 

Hjemmetrening er målrettet og effektivt, og vi gjør alt vi kan for å levere en tjeneste du er fornøyd med.

Treningsfokuserte Fysioterapeuter

Våre hjemmetrenere er fysioterapeuter med mye erfaring innen både personlig trening og gruppetrening. Derfor er vi godt kvalifisert til trening både for deg med eller uten plager (smerter, nyoperert, nevrologiske sykdommer etc). 

Lenger ned kan du lese mer om oss.

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg for en hyggelig samtale og for å finne en dato som passer. Du kan også ringe oss på 40431040

Trening for eldre

Våre Fysioterapeuter

Wictor Borgström

Fysioterapi i Bærum

Wictor er autorisert fysioterapeut og har de siste årene jobbet mye med både gruppe- og personlig trening for eldre. Han er deleier av Sandvika Fysioterapi og jobber i perioder som praksisveileder på fysioterapiutdanningen i Oslo.

Steinar Heiberg

_DSC6036

Steinar er autorisert fysioterapeut og er i tillegg utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole. Han er deleier av Sandvika Fysioterapi og jobber mye med gruppetrening og personlig trening for eldre, i tillegg til fysioterapibehandling.

Er du interessert?

Legg igjen telefon og epost så vil en fysioterapeut ringe deg innen ett døgn. 

Du kan også kontakte oss via mail: kontakt@fysioterapisandvika.no

Scroll to Top