Massasje i Sandvika

Vi tilbyr massasje i Sandvika. Bestill time online eller ring oss direkte for å avtale time. Behandlingen varer fra 30 – 60 minutter

Velkommen til oss

Effekter av Massasje

Massasje har lenge vært antatt å ha en rekke positive effekter i behandling og for optimal restitusjon. Flere hypoteser blant annet økt blodgjennomstrømming er tilbakevist, men økt parasympatisk aktivitet, økt bevegelsesutslag endret smerteopfatning og redusert angst og depresjon er påvist. 

Massasje eller Fysioterapi?

Har du hatt smerter over lenger tid som ikke gått over av seg selv og som du ikke vet årsaken til? Ønsker du en grundig utredning rundt årsaken til ditt problem før oppstart av behandling anbefaler vi å bestille første time til fysioterapi. Time kan bestilles ved å klikke på “Bestill Time” knapp øverst på hjemmesiden.

Priser Massasje

Vi holder til midt i Bærum

Har du behov for massasje og bor eller jobber i Bærum er det kort vei til oss. Sandvika Fysioterapi ligger like ved buss-/togstasjonen i Sandvika i Rådmann Halmrasts vei 18, 4 etg. Dersom du kommer med bil er det 3 timer gratis parkering på Sandvika Storsenter. Det er også betalt parkering flere steder i Sandvika sentrum.