Vårt Treningstilbud

Vi tilbyr Personlig trening, Styrketrening for Pensjonister og Hjemmetrening

 

Vi har et bredt treningstilbud som baserer seg på tett oppfølging av Personlig Trener eller Fysioterapeut. Hos oss kan du trene en-til-en eller i små grupper med vår erfarne trener Elio, eller med en av våre fysioterapeuter. 

Er du pensjonist og ønsker veiledet gruppetrening med fysioterapeut kan du melde deg på “Styrketrening for Pensjonister”. Dette passer alle ulike nivåer da treningen tilpasses den enkelte. 

Les mer om vårt treningstilbud nedenfor… 

Trening med PT

Vår PT Elio tilbyr personlig trening i vårt private treningsstudio. Her er det bare du og treneren tilstede uten distraksjoner. Elio har erfaring av trening for alle ulike nivåer og aldre. Les mer eller bestill en kostnadsfri prøvetime ved å klikke på linken nedenfor.

Styrketrening for pensjonister (gruppe)

Er det en treningsform som er hensiksmessig når man blir eldre så er det styrketrening. Våre fysioterapeuter holder gruppetrening i små grupper (maks 5 deltakere/gruppe) med fokus på riktig trening tilpasset ditt nivå. Treningen foregår 2 dager i uken. Les mer om Styrketrening for pensjonister ved å klikke på linken nedenfor.

Fysiotrening

Har du en skade eller tilstand der du ønsker veiledet trening av autorisert helsepersonell? Våre fysioterapeuter er faglig dyktige og har samtidig stor erfaring med treningsrettet behandling. For fysiotrening kan du bestille vanlig fysioterapi time.

Hjemmetrening

Har du behov for opptrening etter skade, operasjon eller annet? Våre fysioterapeuter har mulighet å utføre veiledet trening i hjemmet over en periode. Les mer om hjemmetrening ved å klikke på linken nedenfor.

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt innen 24 timer