Hjemmebehandling

 

Trenger du eller noen du kjenner behandling hjemme? Fysioterapeut Steinar tilbyr behandling hjemme for deg som bor i nærheten av Sandvika.

 

Fysioterapi der du bor:

Fysioterapi i hjemmet kan passe for folk i mange ulike situasjoner, og fysioterapeut Steinar kan starte behandling i løpet av kort tid. Fordelen med å trene sammen med fysioterapeuten i sitt eget hjem er blant annet at man fokusere på virkelighetsnære oppgaver og mål. Som bruker av tjenesten vil du være delaktig i utforming av behandlingsplanen og all behandling vil være rettet mot at du skal nå dine mål. Fysioterapi i hjemmet inkluderer også trening i nærområdet ditt om det skulle være av interesse. Behandling i hjemmet kan bestå av blant annet:

 

  • Aktiv øvelselsesbehandling - for å øke styrke, bevegelighet og balanse.
  • Benkebehandling - mobilisering og massasje av muskler og ledd.
  • Ergonomisk rådgivning - tilrettelegging av aktiviteter på en forebyggende og helsefremmende måte.
  • Avspenningsøvelser / pusteøvelser for smertemestring, stressmestring eller lungeproblematikk.

 

Fysioterapibehandlingen baserer seg på evidensbasert praksis – der terapeutens klinisk erfaring kombineres med forskning og dine ønsker for å at du skal nå dine egne mål så fort som mulig.

Som autorisert helsepersonell har fysioterapeuten taushetsplikt, som betyr at ingen personlige opplysninger om deg vil deles videre, uten ditt samtykke.

Det er kort ventetid og behandling startes så fort som mulig – ta kontakt med Steinar på telefon: 91 10 04 63 for en uforpliktende og hyggelig samtale. Om du ønsker å bli oppringt kan du fylle ut et kontaktskjema. Om du heller ønsker å ta kontakt via mail kan følgende e-postadresse benyttes: kontakt@fysioterapisandvika.no

Følg lenken for mer informasjon om priser.