Fysioterapi for kun kr. 599,-

+ Gavekort på kr 200,-

Fysioterapeut Wictor og Steinar
Velkommen til Sandvika Fysioterapi like ved Sandvika stasjon (buss/tog), 500 meter fra Sandvika Storsenter.
 
Vi er en privat klinikk med fokus på å gjøre hver konsultasjon meningsfull for deg. Dette oppnår vi ved å
 
  • Ta oss tid til å forstå problemet ditt godt.
  • Tilpasse behandlingen slik at du får mest mulig effekt med færrest mulig konsultasjoner.
  • Kommunisere med et språk som gjør det lett for deg å forstå plagenes årsak, og hva som kan gjøres.
Vi gir nå et begrenset antall nye pasienter mulighet til å prøve oss til en redusert pris – kun kr 599,- for en grundig undersøkelse med utredning av symptomer og eventuelle underliggende årsaker til dine smerter/problemer. Vi følger bransjestandard for smittevern for helsevirksomheter!
 
Samtidig får du et gavekort med en rabatt på kr. 200,- som du kan bruke til påfølgende behandling dersom kroppen din trenger det.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

 Send inn kontaktskjemaet under, så ringer vi deg. Du vil få muligheten til å stille spørsmål og eventuelt sette opp time.

Om behandling hos fysioterapeut

Behandlingen vi utfører er skreddersydd til hver enkelt pasient. Fysioterapeutene er utdannet til å gi en helhetlig vurdering og et behandlingsopplegg som går på skadebehandling, forebygging og helsefremming.

Behandlingen du får hos oss kan bestå av blant annet:

– Mobilisering av ledd i armer, bein, nakke og rygg.

– Øvelser for oppbygging av bevegelighet, styrke og stabilitet.

– Rehabilitering og forebygging av nye skader.

– Ergonomiske råd.

– Råd om trening, livsstil og helse.

– Råd og veiledning for å mestre plagene i dagliglivet.

Gavekort på kr. 200,-

Skulle det være behov for ytterligere behandling, får du et gavekort av oss som gir deg en rabatt på kr. 200,- til nødvendig behandling på klinikken vår. 
 

Det følger INGEN forpliktelser med tilbudet – men vi håper selvfølgelig at du får en god opplevelse og vil fortsette som pasient hos oss. 

Begrenset kapasitet!

Det er en begrensning på hvor mange pasienter vi kan utføre konsultasjon på i kampanjeperioden. Kampanjen følger derfor førstemann til mølla-prinsippet. Legg igjen kontaktinformasjon under for å bli oppringt av oss, så skal vi finne et tidspunkt for undersøkelsen til deg!

Betingelser

– Tilbudet må benyttes innen 3 måneder.

– Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. 

– Tilbudet gjelder kun ved oppmøte til avtalt tidspunkt.

5,0 (8 Google Anmeldelser)
5/5

Velkommen til vår klinikk!

Vi er opptatt av at du skal få den behandlingen du trenger, og nøler derfor ikke med å sende deg videre til en annen behandler dersom det er behov for dette. Vi legger et grundig fokus på undersøkelse og tilrettelegging av en individuell plan før vi starter et behandlingsforløp. 

Hos oss får du rask behandling. Fysioterapeutene våre har spesialkompetanse på muskel- og skjelettplager, forebygging og opptrening etter skader. Vi behandler plager og skader i nakke, skulder, arm, håndledd, hofte, kne, ankel og fot. 

Vi holder til i Rådmann Halmrasts vei 18 (Aamodtgården), like ved buss-/togstasjonen i Sandvika. Det er mulighet for parkering på kommunale plasser, eller 3 timers gratis parkering på Sandvika Storsenter.