Oppstartskampanje hos Pål Østby

Første time - kun 595,- (ord. pris 850)

Velkommen til Sandvika Fysioterapi! Vi er en klinikk som spesialiserer oss på fysioterapi og trening og vi holder til like ved Sandvika stasjon (buss/tog). 

Vi har nå gleden av å ønske fysioterapeut Pål Østby velkommen til oss.  I denne forbindelsen gir vi et begrenset antall nye pasienter mulighet til førstegangskonsultasjon til en redusert pris – kun kr. 595,- for en undersøkelse med utredning av symptomer og eventuelle underliggende årsaker til dine smerter/problemer. 

Pål er en entusiastisk fysioterapeut med bred erfaring som behandler akutte og langvarige problemer. Gjennom en grundig undersøkelse og en aktiv tilnærming legger han til rette for et individuelt tilpasset behandlingsforløp. Han har erfaring innen trening og rehabilitering, men behandler også hverdagsvondter som smerte i rygg, nakke, skuldre eller knær.

 
 

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Send inn kontaktskjemaet under, så tar Pål kontakt. Du vil få muligheten til å stille spørsmål og eventuelt sette opp time.

Om behandling hos fysioterapeut

Behandlingen vi utfører er skreddersydd til hver enkelt pasient. Fysioterapeutene er utdannet til å gi en helhetlig vurdering og et behandlingsopplegg som går på skadebehandling, forebygging og helsefremming.

Behandlingen du får hos Pål kan bestå av blant annet:

– Fysioterapibehandling

– Øvelser for oppbygging av bevegelighet, styrke og stabilitet.

– Rehabilitering og forebygging av nye skader.

– Ergonomiske råd.

– Råd om trening, livsstil og helse.

– Råd og veiledning for å mestre plagene i dagliglivet.

Hva mener pasientene?

4,9

5/5

Basert på 40 Google anmeldelser

Begrenset kapasitet!

Det er en begrensning på hvor mange pasienter Pål kan ta inn i kampanjeperioden. Kampanjen følger derfor førstemann til mølla-prinsippet. Legg igjen kontaktinformasjon under for å bli oppringt, så skal vi finne et tidspunkt for undersøkelsen til deg!

Betingelser

– Tilbudet må benyttes innen 3 måneder.

– Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. 

– Tilbudet gjelder kun ved oppmøte til avtalt tidspunkt.

Velkommen til vår klinikk!

Vi er opptatt av at du skal få den behandlingen du trenger, og nøler derfor ikke med å sende deg videre til en annen behandler dersom det er behov for dette. Vi legger et grundig fokus på undersøkelse og tilrettelegging av en individuell plan før vi starter et behandlingsforløp. 

Hos oss får du rask behandling. Fysioterapeutene våre har spesialkompetanse på muskel- og skjelettplager, forebygging og opptrening etter skader. Vi behandler plager og skader i nakke, skulder, arm, håndledd, hofte, kne, ankel og fot. 

Vi holder til i Rådmann Halmrasts vei 18 (Aamodtgården), like ved buss-/togstasjonen i Sandvika. Det er mulighet for parkering på kommunale plasser, eller 3 timers gratis parkering på Sandvika Storsenter.